Faqja e autorit

Suzanne Collins


Suzanne Collins (lindur më 10 gusht 1962) është një shkrimtare dhe autore televizive amerikane, më e njohur si autorja e trilogjisë më të mirë të The New York Times, The Underland Chronicles dhe The Hunger Games (që përbëhet nga The Hunger Games, Catching Fire dhe Mockingjay).

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania