Buy this product
700 Lekë

Supa magjike e dragoit / Magic dragon soup ( Published by: Mediaprint in 2019 )


Tre dragoj të vegjël mësojnë si të hanë shëndetshëm kur takojnë një Dragua kuzhinier me famë, i cili gatuan një supë me perime dhe me një përbërës magjik. Përrallë në vargje në shqip dhe anglisht shkruar nga Stela Gega- McConaghy dhe Matilda Vangjeli, e ilustruar nga Ledia Kostandini.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2019)
  • Published in: 2019
  • ISBN-13: 978 9928 08 414 9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 235 x 262 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania