Faqja e autorit

Sue Monk Kidd


Sue Monk Kidd u lind më 1948 në qytetin Silvester, Xhorxhia. Romani i saj "Jeta sekrete e bletëve" ka qenë për më shumë se njëqind javë në listën "Bestseller" dhe është shitur në miliona kopje në mbarë botën, duke fituar njëkohësisht shumë çmime të rëndësishme letrare dhe duke u kthyer tashmë në një libër klasik modern të letërsisë amerikane.Studio "Fox Searchlight Pictures" realizoi filmin e librit me titull “Jeta sekrete e bleteve”në tetor të vitit 2008, me një staf të përbërë nga yje kinematografie. Romani i saj i dytë "The Marmaid Chair", Number one of bestseller New York Times, fitoi më 2005 çmimin Quill Ward për rrëfimin më të mirë artistik. Sue Monk Kidd jeton në Çarleston, Karolina e Jugut, me bashkëshortin e saj.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania