Faqja e autorit

Stuart Gibbs


Stuart Gibbs është autor i librave për fëmijë i cili jeton në Los Angelse CA. Ai ka shkruajtur katër libra, FunJungle, Moon Base Alpha, Shkolla e spiunazhit, Kampi i spiunazhit dhe Muskotieret e fundit. Ka lindur më 1969 në Filadelfia, PA por u transferua në San Antonio, TX kur ishte 7 vjeç. Është baba i një vajze dhe një djali.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania