Buy this product
700 Lekë

Streha e manekinëve ( Published by: Fan Noli in 2020 )


Kjo natyrisht është pjesa e legjendës urbane, po sidoqoftë hija e rëndë dhe madhështore e shtëpisë, vdekja e dy burrave njëri pas tjetrit dhe divorcimi i shpejtë i të tretit, të krijonin përshtypjen se ajo shtëpi kishte diçka prej burgu ku ishte në fuqi edhe dënimi me vdekje... Dhe sado që të thoshe se burgu për burrat është, në atë shtëpi jetonte vetëm një grua dhe fantazmat e burrave të vdekur, të cilët sado rastësisht të kishin vdekur, nuk shpëtonin dot nga legjenda urbane, e cila në qytete të vogla dhe të mbyllura, është pjesë e planit urbanistik.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 291 93 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 204
  • Book dimensions: 145 x 210 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania