Buy this product
700 Lekë

Streha ( Published by: OMSCA-1 in 2010 )

Author:  Wm.Paul Young
Translator:  Rashel Pengili

Wm. Paul Yong e ka shkruar romanin "Sreha" si dhuratë për fëmijët e tij. Kjo vepër arriti shumë shpejt në vendin e parë të klasifikimeve bestseller të Neë York Times-it, sepse pikëpyetjet që shtrohen në këtë roman, janë ato kryqëzime të cilat i dalin në jetë çdo qenieje njerëzore. Maku është një njeri i paqetë, i tronditur nga humbja e vajzës së tij. Një ditë gjen në kutinë postare një letër misterioze, të nënshkruar nga dikush me emrin Papi, emërtim me të cilin gruaja e tij i drejtohej Zotit. Në letër i kërkohej që të shkonte te "Streha", pikërisht në vendin ku vajza e tij e vogël Misi u gjet e vrarë nga një maniak. Nën ritme të gjalla, romani "Streha" të trondit, të magjeps dhe të mëson se dhembja është shpeshherë rruga e vështirë për të njohur vetveten.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99943-41-69-6
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm

More About the Author

Wm.Paul Young -

All rights reserved. © 2015 Library Albania