Buy this product
1200 Lekë

Steve Jobs ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Author:  Walter Isaacson
Translator:  Taulant Hatia

Themeluesit të kompanisë “Apple”. Jobsi i kërkoi biografit të mirënjohur, Walter Isaacson, një nga menaxherët e CNN-it dhe revistës “Times”, të shkruante biografinë e tij. Në këtë libër gjenden më shumë se dyzet intervista të bëra në një periudhë dyvjeçare me Steve Jobsin, si dhe mbi njëqind intervista me shokë, familjarë, kundërshtarë, konkurrentë dhe kolegë. Ky libër rrëfen jetën e themeluesit të kompanisë “Apple” nga lindja e deri në vdekjen e tij të bujshme. Aty zbulojmë, jo me pak habi, se si ky njeri aq krijues e i vullnetshëm, ishte edhe një maniak i përsosmërisë, një individ i egër, pa shumë skrupuj, me një karakter shumë të vështirë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-9928-124-74-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 638
  • Book dimensions: 151 x 230 x 30 mm

More About the Author

Walter Isaacson -

All rights reserved. © 2015 Library Albania