Author Page

Stephanie Laurens


Stephanie Laurens ka lindur në Sri Lanka, i cili ishte në atë kohë koloni britanike e Ceilon. Kur ajo ishte 5, familja e saj u zhvendos në Melburn, Australi, ku ajo u ngrit. Pas vazhduar nëpërmjet shkollës dhe duke fituar një Ph.D. në Biokimi në Australi, Laurens dhe burri i saj u zhvendos në Britaninë e Madhe, duke marrë njërin prej udhëtimeve të vërtetë fundit Overland nga Katmandu në Londër.

Pasi në Londër, Laurens dhe burri i saj edhe filloi punën si shkencëtarët kërkimore në Kent. Ata jetonin në një zonë të rrethuar nga historia. Vilë e tyre u ndërtua në shekullin e 16-të, ndërsa në vendin fqinj ishin rrënojat e një vile mbrojtura hershme romake, dhe aty pranë ishte një kala të shekullit 14.Pas katër vitesh në Angli, Laurens dhe burri i saj u kthye në Australi, ku ajo vazhdoi të punojë në kërkimin e kancerit, përfundimisht shkon vet laboratorin e saj kërkimore.

Një mbrëmje Laurens kuptuar se ajo nuk kishte asnjë më shumë e saj novela romance preferuar për të lexuar. Pas viteve të menduarit në lidhje me shkrim romanin e saj, gjatë natës dhe gjatë fundjavës për disa muajve të ardhshëm ajo filloi përpilimin historinë e saj. Kjo dorëshkrim, frenat Tangled, ishte i pari nga librat e saj që do të publikohet.

Pas arritjes së një niveli të suksesit me romanet e saj, Laurens "pension" nga kërkimet shkencore dhe u bë një kohë të plotë novelist. Romanet e saj janë kryesisht romances historike të përcaktuara në periudhën kohore Regency.Laurens dhe burri i saj jetojnë në Melburn me dy vajzat e tyre, Stephanie dhe Lauren

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania