Faqja e autorit

Stefano Benni


Stefano Benni u lind në Bolonjë në vitin 1947. Ai është autor i mbi 25 veprave letrare, i përkthyer në tridhjetë gjuhë të botës dhe i konsideruar si një nga gjenitë rebelë të Italisë bashkëkohore.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania