Author Page

Stefan Zweig


Stefan Zweig lindi më 28 nëntor të vitit 1881 në Vjenë, Austri dhe vdiq më 23 shkurt 1942 në Petrópolis afër Rio de Janeiro, Brazil. Ishte një ndër shkrimtarët më të shquar austriakë. Stefan Zweig (i njohur më shumë si Stefan Cvajg), është një nga shkrimtarët më të njohur në botë i viteve 20-të dhe 30-të.

Ai shkroinovela dhe tregime, si edhe shumë biografi të figurave të njohura të historisë së botës, ndër të cilat më e famshmja është biografia e Mary Stewart (Maria Stjuart), si edhe ajo e perandoreshës Mari Antuanete. Fillimisht veprat e tij u botuan në gjuhën angleze nën pseudonimin 'Stephen Branch' (Stefan Brenc - përkthim i emrit origjinal).

View author books

titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 400 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania