Author Page

Stavri Pone


Stavri Pone u lind më 1942, në qytetin e Fierit, ku kreu edhe shkollën e mesme. Është diplomuar në Universitetin e Tiranës për Gjuhë Angleze dhe Shqipe më 1969. Ka punuar si mësues i gjuhës angleze, studiues i letërsisë shqipe, redaktor në letërsinë për fëmijë dhe skenarist në Kinostudio (më pas Albafilm studio) në Sektorin e Filmit të Animuar. Në kohën e lirë është marrë me krijimtari letrare, kryesisht në letërsinë për fëmijë. Ka shkruar edhe disa romane për të rritur. Anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve.


Romanet për të rritur janë:

Nuk ishte vetëm ëndërr
Lotët e trëndafilit
Mirëmëngjes e dashur
Bora
Armiku i shtetit
Ngjyra e pasionit
Hotel Miramare
Përtej ëndrrës
Ylli në horizont.

View author books

titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Translator:  Stavri Pone
Price: 900 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 400 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania