Faqja e autorit

Stavri Pone


Stavri Pone u lind më 1942, në qytetin e Fierit, ku kreu edhe shkollën e mesme. Është diplomuar në Universitetin e Tiranës për Gjuhë Angleze dhe Shqipe më 1969. Ka punuar si mësues i gjuhës angleze, studiues i letërsisë shqipe, redaktor në letërsinë për fëmijë dhe skenarist në Kinostudio (më pas Albafilm studio) në Sektorin e Filmit të Animuar. Në kohën e lirë është marrë me krijimtari letrare, kryesisht në letërsinë për fëmijë. Ka shkruar edhe disa romane për të rritur. Anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve.


Romanet për të rritur janë:

Nuk ishte vetëm ëndërr
Lotët e trëndafilit
Mirëmëngjes e dashur
Bora
Armiku i shtetit
Ngjyra e pasionit
Hotel Miramare
Përtej ëndrrës
Ylli në horizont.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 2000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 2000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania