Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Spartak Ngjela


Spartak Ngjela është avokat dhe politikan shqiptar.
Datëlindja: 11 korrik 1948 Vendlindja: Tiranë
Edukimi: Universiteti i Tiranës, dega Juridik - 1970.
Libra: "Shpella e Vdekjes" (Roman)
"Helena R" (Roman)
Përkulja dhe rënia e tiranisë shqiptare 1957-2010

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania