Faqja e autorit

Sophie Kinsella


Madeleine Sophie Wickham (Madeleine Sophie Townley, lindur më 12 dhjetor 1969) është një shkrimtare Angleze e chick lit e cila njihet më së shumti për emrin e saj artistik Sophie Kinsella.Ndërkohë që punonte si juriste financiare, në moshën 24 vjeç, ajo shkroi novelën e saj të parë. Festa e Tenisit menjëherë u cilësua si një sukses nga kritikët dhe mbarë njerëzit dhe u bë një ndër dhjetë librat më të shitur të kohës. Ajo e vazhdoi të shkruante dhe botoi edhe gjashtë novela të tjera nën emrin Madeleine Wickham : Një rezistencë e dëshirueshme, E diela e pishinave, Vizitoi i paftuar, VAjza e Dasmave, Kokteil për tre and Marrëveshtjet e Fjetjes.

Novela e saj e parë nën pseudonimin Sophie Kinsella (emër i formuar nga shkronjat e emrit të saj dhe nga mbiemri i vajzërisë [3]) u dorëzua te botuesi i saj anonim dhe u prit me shume entuziazëm. Ajo e zbuloi për herë të parë identitetin e saj kur u publikua libri A e mban dot një të fshehtë? në dhjetor të vitit 2005

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania