Buy this product
300 Lekë

Sonete ( Published by: in 2001 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Vedat Kokona

Shekspiri ka filluar të shkruajë sonete në fillim të viteve 1590. Më 1598, Meres përmend sonetet e ëmbla të Shekspirit, që ishin bërë të njohura në rrethin e miqëve të tij. Në vitin 1599, botuesi, William Graggard, botoi dy sonete të Shekspirit dhe, më në fund, më 1609, të gjitha sonetet dolën në botim të veçantë.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Published in: 2001
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99-28-4065-0-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 79
  • Book dimensions: 119 x 189 x 6 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania