Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Solmaz Kamuran


Solmaz Kamuran, lindur në Stamboll në vitin 1954,
përveçse shkrimtare është edhe përkthyese letrare
e gazetare. I botuar në Turqi në vitin 2000, dhe më
pas në mbi pesembedhjete gjuhe te tjera, Kiraze,
Dama e Haremit ka marrë vlerësimet më të mira të

kritikës botërore dhe të publikut.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania