Faqja e autorit

Sofronis Sofroniu


Sofronis Sofroniu lindi në Paliohori të Qipros. Studioi psikologji në Nikosi dhe shkenca neurologjike në Nju Jork.
Libri Të pamëkatët u vlerësua me Çmimin Shtetëror të romanit për vitin 2015 nga Ministria e Arsimit dhe Kulturës e Qipros.
Në vitin 2016, ai fitoi në Athinë çmimin "Menis Kumandareas" për romancierin debutues nga Lidhja e
Shkrimtarëve të Greqisë.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania