Buy this product
700 Lekë

Sofonizba ( Published by: Fan Noli in 2011 )

Author:  Jeronim De Rada
Translator:  Klara Kodra

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-41-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 118
  • Book dimensions: 112 x 194 x 11 mm

More About the Author

Jeronim De Rada -

Jeronim de Rada (1814 - 1903), ishte poet, publicist, folklorist, filolog dhe mësues shqiptar, një nga shkrimtarët më të mëdhenj arbëresh, themeluesi i Rilindjes shqiptare. U lind në vitin 1814 në Maki të Kalabrisë mësimet e para i kreu në kolegjin e Shën Adrianit të Shën Mitri Koronës. Më 1834 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania