Faqja e autorit

Slavoj Zizek


Slavoj Žižek lindur (me 21 mars te 1949) eshte nje filozof Slloven . Ai eshte profesor ne Institutin e Sociologjise dhe Filozofise ne Universitetin e Ljubljana dhe drejtor ne Birkbeck Institute for the Humanities ne Universitetin e Londres. Ai punon mbi tema qe prekin filozofin nderkombtare, filozofin politike ,studime kulturore, psikoanaliz, kritike filmi , Marxism, Hegelianism.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania