Buy this product
700 Lekë

Skelling ( Published by: Dituria in 2018 )

Translator:  Erblina Kërçishta

Skelling është një histori sa e thjeshtë, aq dhe e komplikuar është libër për fëmijë, sepse ata do ta lexojnë e do ta kuptojnë me qejf, sepse edhe protagonistët janë fëmijë, por më besoni, ai është gjithashtu një libër për ju, sepse është libër për të gjithë, dhe autori e di këtë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-47-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 140 x 205 x 16 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania