Buy this product
600 Lekë

Sizmiciteti, sizmotektonika dhe vlerësimi i rrezikut sizmik në Shqipëri ( Published by: in 2010 )

Author:  Betim Muço

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-10-26-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 312
  • Book dimensions: 162 x 235 x 23 mm

More About the Author

Betim Muço -

All rights reserved. © 2015 Library Albania