Blije këtë produkt
900 Lekë

Sistemet e informacionit si instrument referimi në sektorin energjitik ( Botuar nga: UETPRESS në 2013 )

Autori:  Indrit Baholli

Dr, Indrit Baholli në eksperiencën e tij është fokusuar në veçanti në problematikën e informatizimit të sistemit të shpërndarjes të energjisë elektrike. Megjithatë, ashtu sikurse trajtohet me të drejtë në punim, korrelacioni që ekziston midis informacionit - informatizimit të tij dhe performancës menaxhuese, e ka bërë atë realisht një nga ekspertët më të njohur të sistemit energjitik shqiptar në tërësi. Duke e pare informatizimin e këtij sistemi jo thjesht si një domosdoshmëri për përpunimin e informacionit, rritjen e transparencës ndaj klientëve, korrektësinë ndaj tyre, etj, por kryesisht në funksion të përsosjes së menaxhimit ekonomik e financiar në KESH, ky studim është mjaft i arrirë dhe argumentues, ai i drejtohet jo vetëm studiuesve të ardhshëm të kësaj fushe, por në tërësi cilit do që do të dëshironte të studionte sistemet e informacionit, si një variabël i rëndësishëm e përcaktues i performancës menaxhuese në kompanitë apo subjektet e ndryshme.

Çmimi: 900 Lekë
Blije këtë produkt
900 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: UETPRESS (2013)
  • Botuar në: 2013
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-99956-39-95-2
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 96
  • Përmasat e librit: 208 x 280 x 8 mm

Njihu me Autorin

Indrit Baholli -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania