Buy this product
1200 Lekë

Siriano De Berzherak ( Published by: in 2020 )


Me kërkesën e aktorit Coqueline Aine, Edmond Rostand shkruan veprën e tij të famshme "Cyrano de Bergerac", e cila vihet në skenë më 28 dhjetor 1897. Kjo vepër, u vlerësua me entuziazëm nga kritika dhe publiku, si një moment pauze ndaj realizmit dhe natyralizmit.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 280 61 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 316
  • Book dimensions: 149 x 208 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania