Buy this product
620 Lekë

Sirena e vogël dhe përralla të tjera ( Published by: Dritan in 2021 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Dritan Koka

Këtu gjenden disa nga përrallat më të bukura të të gjitha kohërave. Tituj të njohur, si "Sirena e Vogël", janë përralla mbi vlerat që kanë ende rëndësi për ne sot, si familja dhe besnikëria, miqësia dhe kuraja, të shkuarit mirë në shoqëri dhe realizimi i ëndrrave. Në këtë libër do të gjeni përralla që tashmë janë të preferuara, si dhe të tjera që do t'i lexoni për herë të parë, por e sigurt që do të bëhen, gjithashtu, të preferuarat tuaja.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 79 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 146 x 208 x 20 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania