Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Simonetta Agnello Hornby


Simonetta Angeilo Hornby ka lindur në Palermo dhe që nga 1972-shi jeton në Londër ku ka ushtruar profesionin e avokates për të mitur. Ka botuar me Fletrineli-n "Menulara", "Teto markezja', "Goje e kygur", uErë e shpërbërë", "Murgesha", "Kuzhina e shijes së mirë", "E keqja që duhet të rrëfehet", "Rruga 20 Shtatori" etj. Romanet e saj janë përkthyer në mbarë botën dhe kanë fituar çmime të shumta.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania