Buy this product
1500 Lekë

Si të përmirësojmë shqiptimin dhe të folurit e Anglishtes ( Published by: in 2016 )


Ky libër përmban : Ç’është gjuha? –Përse dhe si e nxënë fëmijët gjyhën? Gjuha veprimtari njerëzore. Fjalët simbolet dhe shenjat. Komunikimi,- komunikimi me fjalë me shkrim dhe me gjeste etj

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • ISBN-13: 978-9928-4352-0-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 386
  • Book dimensions: 179 x 235 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania