Buy this product
1000 Lekë

Si të grabitësh një bankë ( Published by: Botart in 2020 )


Ka njerëz që grabisin banka sepse janë të babëzitur. Ka të tjerë që shijojnë adrenalinën. Unë? Unë grabita një bankë për shkak të ndjenjës së fajit. Më saktë: ndjenjës së fajit dhe një qiriu aromatik nepalez. Kur pesëmbëdhjetëvjeçari Dilan djeg shtëpinë e vajzës që do të bëjë për vete, mendon se vetëm një gjest i madh mund ta kompensojë këtë gjë: grabitja e bankës. Një punë e padëshiruar të shtunave, një motër e madhe që nuk rri pa futur hundët dhe një detyrë e papërfunduar historie qëndrojnë mes Dilanit dhe grabitjes së shekullit. Vërtet, sa keq mund të shkojnë gjërat?

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 286 85 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 128 x 195 x 24 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania