Buy this product
500 Lekë

Si të flasim me adoleshentët për dashurinë dhe seksin ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Amy G.Charles D.
Translator:  Aida Guni

Shumë prindër e kanë të vështirë, madje ndonjëherë edhe të pamundur, që t'u flasin fëmijëve të tyre adoleshentë për dashurinë. Por problemi bëhet edhe më i vështirë kur vjen fjala për seksin.nNdërkaq s'duhet harruar se jo gjithçka përfundon thjesht me komunikimin me të rinjtë. E rëndësishme është sesi dhe nga e marrin ata informacionin për dashurinë dhe seksin.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-46-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 416
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania