Buy this product
900 Lekë

Si ta ndryshoni jetën e juaj ( Published by: in 2014 )

Translator:  Aleksandër Koli

Zbulo qëllimin tënd. Bëj një ndryshim. Nëse nuk je i lumtur, nëse ndihesh i paplotësuar, i zbrazët dhe të mungon motivacioni, bëj një ndryshim. Mos ekzisto. Jeto! Përmbysi gjërat dhe bëj një jetë të lumtur, një jetë të suksesshme dhe të plotësuar. Fillo, nisja kësaj, ti e meriton këtë. Askush nuk dëshiron të bëjë një jetë mesatare. Pedagogu i shquar mbi çështjen e jetës, Benjamin Bonetti, është ekspert në lidhje me trajtimin e besimeve kufizuese, çbllokimin e qëllimit dhe gjetjen e rrugës së suksesit. Në librin e tij, “Si ta ndryshoni jetën e juaj” ai tregon sesi ta zbuloni atë gjënë e juaj, si të zbuloni çka duhet të bëni me jetën tuaj dhe si ta vini këtë në veprim. Me ndihmën e Benjaminit ju mund ti kapërceni pengesat, ti çani barierrat dhe të vijoni përpara drejt suksesit dhe plotësimit. Ju do të mësoni: Si ta zbuloni atë gjënë tuaj, qëllimin e tuaj. Si ta çlironi potencialin tuaj të vërtetë nga barrierat dhe besimet e së kaluarës. Arsyet e vërteta përse njerëzit dështojnë në arritjen e suksesit.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-20-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 168
  • Book dimensions: 133 x 203 x 13 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania