Buy this product
800 Lekë

Si na erdhi ai , i ndaluari ... ( Published by: OMSCA-1 in 2017 )

Author:  Visar Zhiti

Si na erdhi ai, i ndaluari..." është një rrëfim ngulmues me befasira, ku lidhen si me një fjongo të errët dy kohë e dy breza me dëshmi poezinë dhe dhembjen. Shkas dhe protagonistë janë poeti rus Evgeni Jevtushenko bashkë me një student shqiptar me emrin Atjon, biri i autorit. Nëpërmjet kësaj trinie përmblidhen këtu një sprovë e thukët, shoqëruar me brilante nga krijimtaria e Jevtushenkos si dhe një përshkrim udhëtimi në vendin e tij me frymëzime nga andej, të përziera si rrallë herë në një liber. Ky takim dritë-hijesh që vazhdojnë dhe në të përtejmen, përbën një përsiatje per të kuptuar më mirë veten si një e vërtetë dramatikisht e bukur.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-91-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 317
  • Book dimensions: 135 x 205 x 22 mm

More About the Author

Visar Zhiti -

Visar Zhiti, lindur më 2 dhjetor 1952 në Durrës është shkrimtar shqiptar. Visar Zhiti ishte bir i aktorit dhe poetit Hekuran Zhiti (1911-1989). Visar Zhiti u rrit në Lushnjë, ku ai përfundoi shkollën e mesme në vitin 1970. Pas përfundimit të studimeve në Institutin e Lartë Pedagogjik në Shkodër (sot ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania