Buy this product
1000 Lekë

Si e krijoi Austro-Hungaria shtetin shqiptar ( Published by: Emal in 2012 )


Elena Kocaqi Levanti, ka mbaruar studimet për hlstori me medalje të Artë në universitetin e Tiranës dhe më pas po në këtë universitet kreu studimet për juridik dhe shkenca politike. Ka mbaruar studimet pasuniversitare master dhe është në proçes doktorature. Autorja punon si pedagoge pranë disa universiteteve. Ka botuar disa libra me karakter historik.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-04-114-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 214
  • Book dimensions: 140 x 200 x 20 mm

More About the Author

Elena Kocaqi Levanti -

Prof.Ass.Dr. Elena Kocaqi Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, me kohe te plote, ne tre fakultete, me rezultate te shkelqyera ne deget: Histori, Juridik dhe Shkenca Politike. Ka kryer Studimet Master dhe me pas ka mbrojtur Doktoraturen prane Qendres se Studimeve Albanologjike ne Tirane me titull: "Politikat ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania