Buy this product
400 Lekë

Shumëgjuhëshi i udhëtarit ( Published by: EDFA in 2012 )

Author:  Pavli QeskuMartin Qesku

Në këtë libërth me dhjetë tema dhe rreth 400 fjalë për secilën gjuhë mbulohen nevojat kryesore të udhëtarit për t'u orientuar në mjediset e aeroporteve e në udhë, për t'u marrë vesh në hotele e restorante, për të kërkuar ndihmë te mjeku apo farmacisti. Fjalët në gjuhët e huaja jepen me sistem të lexueshëm lehtë për të gjithë. Botimi përmban edhe krahun gjuhë e huaj-shqip për vizitorët e huaj në Shqipëri dhe trojet ku flitet shqipja. Shqiptimi jepet me sistem fonetik të thjeshtë.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2012)
  • Published in: 2012
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 337
  • Book dimensions: 102 x 143 x 16 mm

More About the Author

Pavli Qesku -

Martin Qesku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania