Buy this product
800 Lekë

Shumë zhurmë për asgjë ( Published by: Onufri in 2005 )

Translator:  Fan Stilian Noli

Kjo vepër përcaktohet si komedia e fundit e Shekspirit. Ndryshe nga komeditë e tjera, humori i “Shumë zhurmë për asgjë”, nuk krijohet nga situatat qesharake. Humori i kësaj vepre krijohet nga vetë karakteret dhe mënyra e sjelljes së shoqërisë ku ata jetojnë. Subjekti kryesor vërtitet rreth pengesave që i dalin bashkimit të dy të dashuruarve të rinj Klaudios dhe Heros, linja dytësore e ngjarjeve, “lufta zbavitëse” e dy gjinive që zhvillohen midis Beatriçes dhe Benedikut, është shumë tërheqëse dhe interesante dhe zbavitëse në krahasim me të parën.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2005)
  • Published in: 2005
  • ISBN-13: 978-99943-42-37-6
  • Page nr.: 190
  • Book dimensions: 143 x 215 x 20 mm

More About the Author

William Shakespeare -

All rights reserved. © 2015 Library Albania