Blije këtë produkt
1200 Lekë

Shteti apo tregu ( Botuar nga: UETPRESS në 2013 )

Autori:  Adrian Civici

Adrian Civici nga viti 2011 mban titullin "Profesor në Shkencat Ekonomike" dhe dy tituj "Doktor":"Doktor në Shkencat Ekonomike", akorduar nga ENSA, Montpellier (Francë, 2002) dhe"Doktor në Ekonomi Agrare"akorduar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës (Tiranë, 1993). Gjatë karrierës profesionale ka punuar në pozicione të rëndësishme, si: Dekan i Fakultetit të Ekonomisë Agrare në UBT (1996-2001); Këshilltar i Ministrit të Financave (2001 -2002); Drejtor i Drejtorisë së Strategjisë Kombëtare të Zhvillimit Ekonomik e Social të Shqipërisë (2002-2006); Këshilltar për Planin Zhvillimor të Kosovës pranë Qeverisë së Kosovës (2006-2007); Profesor dhe Rektor i Universitetit Europian të Tiranës (2007-2010) si dhe Drejtor i Shkollës Doktorale në Universitetin Europian të Tiranës (2011-2012). Aktualisht është President i Universitetit Europian tëTiranës. Nga muaji prill 2005 e në vazhdim është anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë. Është anëtar i disa organizatave ndërkombëtare dhe universiteteve europiane. Më vitin 2009, z. Adrian Civicit i është akorduar nga Presidenca Franceze dhe Akademia e Shkencave të Francës titulli "Kalorës i Palmës së Artë Akademike".

Çmimi: 1200 Lekë
Blije këtë produkt
1200 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: UETPRESS (2013)
  • Botuar në: 2013
  • Nr. faqe: 350
  • Përmasat e librit: 145 x 230 x 15 mm

Njihu me Autorin

Adrian Civici -

Adrian Civici është doktor në shkencat ekonomike akorduar nga ENSA, Montpellier (Francë, 2002) dhe doktor në ekonomi agrare akorduar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës (Tirane, 1993). Në vitin 1995 merr titullin “Profesor i Asociuar” dhe nga viti 2011, mban titullin “Profesor” në shkencat ekonomike. ...

Më shumë rreth autorit
 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania