Buy this product
700 Lekë

Shtëpiza e iriqit të vogël ( Published by: Aeditions in 2010 )

Author:  Virgjil Muçi

Një stuhi e fuqishme ia prish shtëpizën iriqit të vogël. Sakaq, ai vihet në udhë për t'u strehuar te një mikeshë e tij. Rrugës has disa kafshë të tjera që dridhen nga të ftohtët. Ai u fal atyre teshat e tij të ngrohta. Por a do t'ia dalë mbanë vogëlushi ynë përmes stuhisë së fuqishme? Një libër i mrekullueshëm, ku teshat e iriqit të vogël janë të zbukuruara me një cohë të kadifenjtë të cilën gishtat e vegjël do ta prekin me shumë ëndje.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-08-5
  • Format: Pop-Up
  • Page nr.: 15
  • Book dimensions: 205 x 200 x 20 mm

More About the Author

Virgjil Muçi -

Virgjil Muçi u lind në Tiranë më 18 gusht 1956. Veprimtaria e tij letrare e artistike është tejet e gjerë dhe e larmishme. Autor i mëse 10 librave që rrokin një krijimtari që zë fill me prozën e shkurtër e të gjatë, për të vijuar më pas me poezinë, kinematografinë dhe, së fundi, edhe në lëmin e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania