Buy this product
1200 Lekë

Shtegu për tek ti ( Published by: in 2021 )


Zjarri që shkatërron pothuajse krejt fermën e familjes Sinkler, s'është asgjë në më shumë sesa një fatkeqësi tjetër që mbetet t'i shtohet malit të problemeve të saj. Përgjatë dy viteve të fundit, Parker Sinkleri ka mbajtur mbi shpatulla përgjegjësinë e rritjes së motrës dhe të vëllait, pas vdekjes së parakohshme të prindërve.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928361066
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 416
  • Book dimensions: 137 x 205 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania