Buy this product
1000 Lekë

Shqipëria e lashtë ( Published by: Migjeni in 2009 )

Translator:  Qemal Velia

Shqipëria e lashtë - Gjurmime arkeologjike është një libër me autor Luigi M. Ugolini dhe që është botuar në dy vëllime. Vëllimi i parë : "Albania antica", vëllimi i dytë : "Ricerche Archeologiche" (1927). Përktheu nga origjinali Qemal Velia, redaktoi dhe plotësoi Neritan Ceka

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Migjeni (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-718-5-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 165 x 237 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania