Buy this product
1500 Lekë

Shqipëria dhe fuqitë e mëdha 1878-1918 ( Published by: in 2020 )


Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4616 0 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 542
  • Book dimensions: 143 x 210 x 44 mm

More About the Author

Elena Kocaqi Levanti -

Prof.Ass.Dr. Elena Kocaqi Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, me kohe te plote, ne tre fakultete, me rezultate te shkelqyera ne deget: Histori, Juridik dhe Shkenca Politike. Ka kryer Studimet Master dhe me pas ka mbrojtur Doktoraturen prane Qendres se Studimeve Albanologjike ne Tirane me titull: "Politikat ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania