Buy this product
1000 Lekë

Shqipëria dhe Jugosllavia ( Published by: Naimi in 2017 )


Libri "Shqipëria dhe Jugosllavia (1945-1948)" i dr. Ledion Krisafit, për herë të pare në mënyrë shkencore e plotësisht të argumentuar, sfidon "mite" të ngritura në paradigmën e marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Jugosllavisë. Me këtë monografi, autori mund të radhitet në grupin e studiuesve qe, duke u mbështetur në të dhëna burimore të të dy palëve.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Naimi (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928234124
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 278
  • Book dimensions: 140 x 205 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania