Buy this product
1000 Lekë

Shpikësit e mëdhenj, nga A te ZH ( Published by: Aeditions in 2019 )


Shpikësit më të mëdhenj dhe idetë e historitë e tyre, nga më të pazakonshmet, te më të dobishmet, nga më të çuditshmet, tek ato që ndryshuan përgjithmonë botën dhe zakonet njerëzore do t’ju shpalosen te ky libër, autorët e të cilit do t’ju rrëfejnë për gjenialitetin e mendjes njerëzore. Për çdo shkronjë të alfabetit do të njiheni me një shpikës dhe me shpikjen e tij më të spikatur. Kush e shpiku kinemanë? Kush e realizoi dhe si thirrjen e parë me një telefon celular? Kush e shpiku lojën me lego? Kush e shpiku telekomandën? Kush e krijoi kukullën Barbi dhe pse? Kush e shpiku radioteleskopin e parë? Po kompjuterin? Po play-stationin?... Dhe pyetjet vazhdojnë… Po përgjigjet do t’i gjeni vetëm po të shfletoni këtë libër. Ilustrimet janë mahnitëse.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 09 0
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 65
  • Book dimensions: 244 x 342 x 13 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania