Buy this product
1400 Lekë

Shpik & Ëndërro ( Published by: in 2021 )

Translator:  Maniela Sota

Nga parathënia e WALTER ISAACSON-it Shpesh më pyesin se cilin nga njerëzit që jetojnë sot, do ta vlerësoja në të njëjtën kategori me ata, për të cilët kam shkruar si biograf: Leonardo da Vinçi, Benjamin Franklin, Ada Lovelace, Steve Jobs dhe Albert Ajnshtajni. Të gjithe ishin shumë të zgjuar. Por nuk është kjo, ajo që i bëri ata të veçantë. Njerëzit e zgjuar janë shumë të zakonshëm dhe shpesh nuk arrijnë te bëhen të suksesshëm. Ajo që ka rëndësi është të jesh krijues dhe te kesh imagjinatë. Kjo është ajo që e bën dikë një novator të vërtetë. Madje kjo është arsyeja, pse përgjigjja ime ndaj kësaj pyetjeje është: Jeff Bezos.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789951817226
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 132 x 205 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania