Buy this product
1000 Lekë

Shpata në shkëmb ( Published by: Botime Pegi in 2017 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Gjithçka filloi me një shpatë misterioze brenda një shkëmbi. Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë aventura të jashtëzakonshme! Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit. I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2017)
  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-248-27-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 222
  • Book dimensions: 145 x 190 x 25 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania