Buy this product
1400 Lekë

Shoqëria e motrave të trendafilit ( Published by: Bota Shqiptare in 2017 )

Author:  Jim Marrs
Translator:  Nikolla Langore

“Lufta e Dytë Botërore siç nuk e keni parë kurrë më parë. Ky udhëtim i mrekullueshëm e drithërues në historinë alternative do t'ju magjepsë, do t'ju ngrijë gjakun e më në fund, do t'ju bëjë të pyesni çfarë ndodhi në të vërtetë... dhe kush ishte fitimtari i vërtetë”.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-266-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 472
  • Book dimensions: 140 x 205 x 40 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania