Buy this product
300 Lekë

Shoqëri e ëmbël ( Published by: Botime Pegi in 2009 )

Author:  Beatrice Masini
Translator:  Natasha Poroçani

Në Akademi ka ardhur një mësuese e re për dansin e karakterit. Quhet Kaj dhe mësimet e saj janë apasionante. Gjysma e së keqes, sepse jashtë sallës së dansit Xhoi duhet të merret me tekat dhe tradhtitë e vogla të Ledës. Për fat, është Anjeza që di të të qëndrojë pranë edhe kur është larg; Xhonatani, i cili ndoshta po bën më shumë se ç'do bënte thjesht një mik; maestro Fantini, muzikanti i vjetër; dhe Demetra që di të stilojë tutu të mrekullueshme.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-28-92-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 135
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Beatrice Masini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania