Buy this product
400 Lekë

Shkrimtarë dhe periudha ( Published by: in 2005 )

Author:  Rexhep Qosja

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-733-7-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 586
  • Book dimensions: 143 x 214 x 30 mm

More About the Author

Rexhep Qosja -

Rexhep Qosja ka lindur më 25 qershor 1936 në Vuthaj te Kelmendit, Malit të Zi, është akademik shqipatarë. Katër klasat e para të fillores i kreu në Vuthaj, kurse gjysmëmaturën në Guci.Shkollën normale e mbaroi në Prishtinë. Më 1964 diplomoi në degën Gjuhë-letërsi të Universitetit të Prishtinës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania