Buy this product
900 Lekë

Shkrimtar pa leje ( Published by: in 2019 )

Author:  Mehmet Elezi

I dashur Mehmet, Së bashku me Ismailin lexuam me kënaqësi shkrimin tënd të mrekullueshëm. Fjalët që thua në të na ngrohën zemrën. Qe të jem më e saktë, duhet të sqaroj se nuk ishin vetëm fjalët (ato kanë vendin e tyre, natyrisht) që na emocionuan. Ishte më së shumti ai fill dashurie i thellë, i brendshëm dhe bindës, që rridhte natyrshëm prej tyre. Ismaili është tepër i ndjeshëm ndaj kësaj të dytës. Në këtë botë të egër që po jetojmë sot, dashuria e njerëzve sa vjen dhe bëhet më e pakët, pra edhe më e çmuar. Ndaj mirënjohja për ty është e dyfishtë. Helena KADARE - letër (e-mail) dërguar autorit për shkrimin

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 243 70 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 286
  • Book dimensions: 135 x 203 x 18 mm

More About the Author

Mehmet Elezi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania