Buy this product
700 Lekë

Shkrime të zgjedhura ( Published by: Dudaj in 2016 )

Author:  Arben Puto

Arben Puto (1924-2016) lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-474-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 536
  • Book dimensions: 143 x 220 x 31 mm

More About the Author

Arben Puto -

Arben Puto (Gjirokastër, 1924 - Tiranë) është jurist, politolog dhe profesor.Mësimet parauniversitare e kreu në Liceun francez të Korçës (1935-1939), në Liceun francez dhe Liceun klasik në Romë. Mori pjesë në LANÇ, fillimisht në Gjirokastër pastaj në Tiranë. Arsimin e ndërprerë e përfundoi pas ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania