Buy this product
300 Lekë

Shkolla e Londrës ( Published by: Botime Pegi in 2011 )

Author:  Beatrice Masini
Translator:  Natasha Poroçani

Ardhja e verës i sjell Xhoit një të papritur të këndshme. Ajo është pranuar në një kurs performance në Londër, bashkë me disa nxënës më të rritur se ajo. Por ka një problem: do të shkojë edhe Laila me të, nxënësja më e mirë e klasës. Ç'do të ndodhë? Xhoi dhe Laila zakonisht nuk shkojnë mirë me njëra-tjetrën: A do ta gjejnë gjuhën e përbashkët këtë herë? Në Londër, Xhoi do të takojë Xhonatanin, me të cilin ka pasur disa keqkup-time. A do të jenë gjerat mes tyre si më parë?

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-124-16-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 132
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Beatrice Masini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania