Buy this product
1000 Lekë

Shkëndija e jetës ( Published by: Bota Shqiptare in 2010 )

Translator:  Robert Shvarc

Romani “Shkëndija e Jetës është një britmë e mprehtë dhe e dhimbshme e qindra mijëra njerëzve të kombësive të ndryshme, të cilët ranë viktimë e gestapos hitleriane dhe u internuan në kampet e përqëndrimit në Gjermani ose në vendet e pushtuara nga Gjermania naziste gjatë luftës së dytë botërore

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 508
  • Book dimensions: 140 x 205 x 40 mm

More About the Author

Erich Maria Remarque -

Erich Maria Remarque (22 qershor 1898 - 25 September 1970), ishte një romancier gjerman, i cili krijoi shumë vepra në lidhje me terrorin e luftës. Romani i tij më të njohur All Quiet on the Western Front (1928), në lidhje me ushtarët gjermanë në Luftën e Parë Botërore, është bërë në një film fitues ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania