Buy this product
1000 Lekë

Shkenca e gëzuar dhe Idilet e Mesinës ( Published by: Plejad in 2016 )

Translator:  Çlirim Mukli

SHAKA, LIGËSI DHE HAKMARRJE Hyrje me vargje gjermane Ftesë 1. Mos kini frikë me ushqimet e mia, o llupës! Nesër keni për t’i shij uar më mirë Ndërsa pasnesër do t’ju kënaqin! Nëse do të dëshironit edhe më shumë – zemër Do më japin çikërrimat e mia të vjetra Për të reja keni për t’i marrë. Lumturia ime 2. Që kur u lodha së kërkuari, Unë mësova të gjej. Që kur një erë më ngadalësoi anij en Nisem për lundrim sapo fi llojnë erërat. Mos e lësho veten 3. Kudo që ndodhesh, gërmo thellë! Atje poshtë është burimi! Lëri të bërtasin njerëzit e zymtë: “Atje poshtë ka gjithmonë – ferr!”

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-183-22-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 328
  • Book dimensions: 145 x 205 x 23 mm

More About the Author

Friedrich Nietzsche -

Friedrich Wilhem Nietzsche (sqt. Fridrih Niçe) lindi më 15 tetor 1844; vdiq më 25 gusht 1900. Është një nga filozofët më të shquar gjermanë me origjinë Polak i shek. të 19. Ai ka qenë një kritik i ashpër i Krishtërimit (dhe i fesë në përgjithësi), i idealizmit gjerman, i Feminizmit dhe i ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania